Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, avertizeaza: „Vaccinarea persoanelor fără drept în această etapă a imunizării, sanctionata drastic!”

Share:

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri seară, că de săptămâna viitoare vor fi introduse sancţiuni pentru responsabilii centrelor de vaccinare care vor folosi doze pentru persoane care nu ar avea dreptul la imunizare în această etapă a campaniei. Acesta a precizat, într-o intervenţie telefonică la un post TV, că au existat cazuri în care s-au făcut vaccinuri „la mica înţelegere” sau „pe baza unor prietenii”.

„De săptămâna viitoare vom avea şi sancţiuni foarte clare, în primul rând pentru cei care se găsesc dintr-odată fie generoşi, fie cu rost de business într-un loc anume. Dacă cineva va binevoi să facă vaccinul, dacă un coordonator al unui centru de vaccinare va binevoi să ia un vaccin care ar trebui să meargă către o persoană vârstnică, sau către o persoană cu boală cronică sau către o persoană care are cu adevărat nevoie ca să vaccineze un amic, un vecin sau mai ştiu eu pe cine, va trebui să plătească pentru asta şi suma va trebui să fie una de care să-şi aducă aminte fără bucurie”, a punctat Vlad Voiculescu.

Ministrul Voiculescu nu a precizat cuantumul sancțiunilor ce urmează a fi aplicate.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @ Sunteți de părere și că ar fi de vaccinat ,printre priorități, și cei care se numesc cu C. Ovidiu, Ovidiu, Ovi, Cove, Covei, alte nume ce ar conține literele COVID, vaccinurile fiind încă în perioada experimentală și observându-se și că ar fi scăzut cazurile de infectări după vaccinarea unor liderilor politici, ?
    Remarcați și că numărul de cazuri de COVID ar fi mai ridicat în centrele universitare, fiind anterior și dezbateri importante despre plagiatele la lucrările doctorale, ?
    & Chiar și aceia care au lucrări doctorale plagiate, opinați că ar fi de vaccinat printre cei care sunt considerați ca priorități, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.