Catalin Drula vrea performanta la Ministerul Transporturilor: „Conduceri profesioniste la Aeroporturile Otopeni si Baneasa!”

0

Aeroporturile Otopeni şi Băneasa au conducere nouă, începând de vineri, respectiv un nou director general şi un nou Consiliu de Administraţie, a anunţat pe Facebook ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă. Ministrul a evaluat pierderi de 120 de milioane de lei anul trecut la Compania Națională Aeroporturi București.

„Aeroporturile Otopeni și Băneasa au de vineri la conducere profesioniști: un nou consiliu de administrație și un nou director general.

Compania Națională Aeroporturi București a avut pierderi de 120 de milioane de lei anul trecut. Desigur, pandemia a afectat major veniturile companiei, dar măsurile necesare de reducere a costurilor nu au fost aplicate. În condițiile unei reduceri a traficului și veniturilor cu 70%, s-au acordat prime salariale de milioane de lei în 2020.
Recent au apărut în spațiul public o serie de fotografii care arătau starea deplorabilă a interiorului clădirii.
I-am cerut noului director general Cosmin Peșteșan să se ocupe cu prioritate de aceste aspecte care ne fac de rușine principala poartă de intrare aeriană în țară.
În noul consiliu de administrație membrii sunt atât specialiști în aviație, cât și oameni cu profil solid în business, finanțe și audit.
Prioritar pentru ei este un plan solid de dezvoltare și finanțare a aeroportului, a noului terminal modern, care să aibă infrastructuri feroviare și rutiere de sec. 21 integrate.

Ne ținem de promisiuni și continuăm să ridicăm standardele în privința managementului companiilor de stat”, a transmis vineri Cătălin Drulă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.