Gabriela Firea pune tunurile pe Nicusor Dan: „A anuntat inconstient ca a inchis Spitalul modular Covid din Pipera!”

Share:

Senatorul PSD Gabriela Firea îl critică din nou pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, pentru că a închis spitalul modular COVID din Pipera. Fostul edil îi transmite mesajul dat de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, despre numeroasele internări în spitalele COVID rămase și supraaglomerarea secțiilor de Terapie Intensivă, una din posibilele cauze ale tragediei de la „Matei Balș”. 

„Ministrul # al Sanatatii spune ca valul mare de internari din spitalele covid si suport este cauza supra-aglomerarii sectiilor ATI si a consumului mare de oxigen – un real pericol.

Poate îi dā un telefon sa-l anunte si pe noul primarul general tot # (au candidat in tandem, au pacalit oamenii impreuna), care a anuntat inconstient ca a inchis Spitalul modular Covid din Pipera (functiona ca sectie exterioara a Spitalului Victor Babes), pentru ca “NU mai este necesar”.

Adica, in opinia lui de “bun gospodar”,
s-a cam terminat cu pandemia, cu bolnavii, cu internarile, cu riscurile, cu nevoia unei bune organizari si a folosirii tuturor resursele disponibile din sistemul de sanatate, pentru a SALVA VIETI!

Dupa ce ca nu a facut absolut nimic 3 luni, nu a inceput niciun proiect si nici nu a continuat ce era pornit, acum inchide tot ce s-a facut inainte, cu munca, eforturi, bani dramuiti, in timp ce el statea ascuns in casa, ca nu cumva sa riste vreo imbolnavire.

Ma doare sufletul de oamenii care au de suferit!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.