Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, taie ” în carne vie” : „Vom respinge toate proiectele depuse în legislatura trecută de PSD!”

0

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a prezentat, luni, prioritățile acestei sesiuni parlamentare. Printre planurile sale se numără respingerea tuturor proiectelor legislative propuse de PSD în legislatura trecută.

„Astăzi începe prima sesiune parlamentară. La dezbateri am stabilit câteva obiective pentru această sesiune: să realizăm o asanare a proiectelor legislative, să respingem toate proiectele depuse în legislatura trecută depuse de principalul partid de opoziție.

Avem ca prioritate a rezolva în acord cu Constituția a tuturor prevederilor legislative declarate neconstituționale, care necesită o adaptare a lor și o punere în acord.

Prioritatea zero este, imediat ce guvernul va finaliza discuțiile, finalizarea celor două proiecte de buget.

Avem în vedere corectarea legilor Justiției și adoptarea proiectelor de lege care să țină cont de toate exigențele, să fie în conformitate cu recomandările Comisiei de la Veneția. Avem în vedere îmbunătățirea legislației în domeniul pensiilor, siguranței naționale.

Ne propunem o întărire a coeziunii coaliției de guvernare”, a declarat Ludovic Orban, luni, în cadrul unei conferințe de presă la Parlament

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.