Roxen va merge la Eurovision 2021 cu o nouă piesă

Etapa de selecţie a piesei României la Eurovision debutează luni, cântăreaţa Roxen urmând să înregistreze, în perioada următoare, mai multe piese.

Variantele DEMO vor fi transmise juriului, care va alege melodia câştigătoare, potrivit unui comunicat al televiziunii publice.

Roxen este artista aleasă încă de anul trecut să reprezinte România la ediţia cu numărul 65 a Eurovision Song Contest şi va merge la Rotterdam cu o nouă piesă, care va fi aflată la sfârşitul etapei naţionale.

„Sloganul Eurovision chiar cred că se potriveşte perfect întregului context: #ealtceva. Am avut parte de un an cu totul atipic, de foarte multe provocări şi de o competiţie care s-a întins pe aproape doi ani. Însă, în final, ce contează cel mai tare este să fim sănătoşi şi să ne putem revedea cu bine. Aştept şi eu cu nerăbdare să aflu care va fi piesa cu care voi reprezenta România, anul acesta, la Eurovision. Indiferent care va fi, sper să vă placă şi să vă bucure”, mărturiseşte Roxen, citată în comunicatul TVR.

Ediţia de anul trecut a concursului a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. TVR, în acord cu partenerul său Global Records, a decis să o susţină pe Roxen ca reprezentantă a României la ediţia din 2021, odată cu reluarea evenimentului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.