Nicușor Dan susține instituțiile de cultură din Capitală. Primarul general s-a întâlnit cu directorii Operei Comice, Circului și Centrului Cultural Lumina!

0

Primarul general, Nicușor Dan, a purtat, luni, discuții cu directorii teatrelor, ai Operei Comice, Circului și Centrului Cultural Lumina. Instituțiile de cultură reprezintă o prioritate pentru Nicușor Dan, iar cei prezenți au fost asigurați de primarul general că  bugetul Primăriei Capitalei va cuprinde sume importante și pentru cultură.

„Prima etapă a construcției bugetului pentru 2021 s-a încheiat. Ziua de astăzi am dedicat-o dezbaterilor cu instituțiile de cultură din subordinea Primăriei și am purtat discuții cu directorii teatrelor, ai Operei Comice, Circului și Centrului Cultural Lumina.

Sunt unele teatre care funcționează în clădiri improprii, altele care reușesc să se descurce bine în condiții mai grele, dar sunt și instituții care nu reușesc să se organizeze tocmai bine.

Am tot respectul pentru artiștii noștri și pentru toți cei care lucrează în teatrele bucureștene, la Operă sau la Circ. Vom avea mereu în vedere sprijinul pentru acest sector și în timpul mandatului meu îmi doresc să avem din ce în ce mai multe spectacole, din ce în ce mai mulți spectatori, dar și condiții bune pentru cei care își desfășoară munca în acest domeniu.

De-acum, bugetul Primăriei intră în linie dreaptă. Mulțumesc tuturor celor care au participat la dezbateri, organizațiilor non-guvernamentale care au fost prezente și au adresat întrebări foarte directe celor din direcțiile și instituțiile Primăriei. Îi asigur pe toți că voi ține cont de discuțiile din aceste săptămâni și vom construi un buget corect, care să răspundă nevoilor bucureștenilor. Avem în vedere prioritățile din fiecare domeniu și punem bazele unui oraș trainic, sigur, la standarde europene”, a precizat pe pagina sa de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.