George Simion pune „punctul pe i”: „ USR dă dovadă de dublu standard. Vlad Voiculescu are în spate nişte interese internaţionale!”

0

Preşedintele AUR, George Simion, a povestit marţi seară cum au decurs discuțiile cu Vlad Voiculescu, căruia i-a cerut personal demisia din funcția de Ministru al Sănătății, după incendiul de la spitalul „Matei Balș”.

George Simion crede că promisiunile Ministrului Sănătăţii nu sunt de ajuns şi a declarat că nu are cum să fie mulţumit dacă până în 2024 doar se toarnă fundaţia pentru trei spitale, ci ar trebui construite mai multe spitale standard, pentru ca procedura să fie mult simplificată. informează Romaniatv.net.

„Vlad Voiculescu se ține de acest scaun de parcă în asta ar stă viitorul lui politic. Ar da dovadă de demnitate. Mă gândesc ce are în spate domnul Voiculescu. Mi se pare că are în spate niște interese internaționale.

Nu s-a construit un spital timp de 31 de ani. Înțeleg că nu se pot face 500. Dar unele standard. Construim astăzi 30, toate la fel. Le faci standard și le construiești. Domnul Voiculescu ne promite temelia pentru trei spitale în 2024. Vi se pare normal? Nici nouă. De-asta am protestat și nu ne sunt suficiente pârghiile parlamentare.

Protestăm, folosim toate pârghiile democratice și pașnice pentru a schimba acest sistem.

USR dă dovadă de dublu standard, dar probabil sfidarea aceasta față de orice reguli au învățat-o de la cel dintâi schior al țării”, a mai spus liderul AUR la Antena3.

„Am rămas șocat după întâlnirea cu Vlad Voiculescu, pe de-o parte pentru lipsa de viziune a ministrului Sănătății, pe de altă parte de modul în care arată Ministerul. Ministerul Sănătății arată ca multe spitale din România. Cred că din 1990 nu s-a schimbat un birou în acea clădire de pe care a fugit în ’89 Ceaușescu cu elicopterul”, a declarat George Simion.

De altfel, Simion susţine că Diana Șoșoacă este vocea de care România are nevoie, în această perioadă, pentru că zice lucrurile franc.

„Colega mea, senatoarea AUR este puțin mai vocală, dar într-o societate bolnavă este nevoie de oameni vocali care să spună lucrurile altfel decât o face toată lumea. Și se vede că ceea ce zice ea este bine primit de public, pentru că de aceea o tot chemați pe la televiziuni, pentru că face rating”, a mai adăugat liderul AUR pentru sursa citată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.