Marcel Ciolacu, atac dur la adresa premierului: „Cîțu – vânzătorul României!”

0

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu un atac dur la adresa premierului Cîţu după ce acesta împreună cu membri cabinetului au adoptat un proiect de lege.

Ciolacu vorbeşte de abrogarea legii PSD prin care era interzisă vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică.

„Cîțu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații! Și, dacă va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, scrie Ciolacu.

Potrivit liderului PSD nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ: „Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății. Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”.

Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care se abrogă prevederile Legii 173/2020, referitoare la interzicerea, pentru doi ani, a vânzării participaţiilor deţinute de stat la companii, potrivit premierului Florin Cîţu.

De altfel, Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Cîţu că ar încerca să acopere măsurile de austeritate folosindu-se de tragedia de la Institutul Marei Balş, unde 7 oameni şi-au pierdut viaţa într-un incendiu declanşat vineri în unul dintre pavilioane.

Marcel Ciolacu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că se folosește „de morții de la “Matei Balș” pentru a-și argumenta austeritatea”, susținând că totalul cheltuielilor de personal din sănătate, salarii și sporuri, este de sub 9%, și nu de 95% cât ar fi declarat prim-ministrul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.