Codrin Ștefănescu, despre starea de sănătate a lui Dragnea: „Nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici psihic!”

Starea lui Liviu Dragnea, încarcerat pentru trei ani și șase luni la Penitenciarul Rahova, nu este una bună, a anunțat joi Codrin Ștefănescu. Acesta spune că „Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat!”, informează Realitatea.net.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.