Primarul general, Nicușor Dan, o ironizează pe Clotilde Armand

0

Nicușor Dan a venit cu o reacţie ironică după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că în ședința de miercuri Consiliul Local Sector 1 a votat transmiterea către Primăria Generală a patru spitale.

Nicuşor Dan o ironizează pe Clotilde Armand după ce a spus că-i pasează spitalele la Primăria Capitale. Edilul a declarat că e de acord să primească cele patru spitale ”dacă cineva nu se poate ocupa de aceste proiecte și instituții din Capitală”, acesta subliniazăcă ”Înțeleg că există dorința, în ultima vreme, a transferului unor obiective dificil de administrat, către Primăria Capitalei”, și a spus că le va prelua în administrare dacă va fi asigurată finanțarea acestora.

„Înțeleg că există dorința, în ultima vreme, a transferului unor obiective dificil de administrat, către Primăria Capitalei. Eu sunt absolut deschis să administrez cât mai multe lucruri care privesc calitatea vieții bucureștenilor, doar să fie asigurată finanțarea către Primăria Municipiului București pentru asta.

Dacă cineva nu se poate ocupa de aceste proiecte și instituții din Capitală, atunci eu declar că vreau să le administrez împreună cu echipa Primăriei, cu condiția să ni se asigure banii necesari”, a declarat Nicuşor Dan.

Armand a distribut joi pe reţelele de socializare că Primăria Sectorului 1 a transferat către Primăria Generală Spitalul de Urgență, Spitalul de Arși, Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu” și Spitalul de Oftalmologie, invocând o hotărâre din 2010 a consiliului local. Clotilde Armand a invocat o decizie a Curții de Conturi.

Nu e clar însă din ce a scris Clotilde Armand cine va asigura bugetul celor patru spitale.

Ironiile lui Nicușor Dan la adresa lui Clotilde Armand vin după scandalul izbucnit între primărița Sectorului 1 și liberalii din sector.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.