Primarul general, Nicușor Dan, îi dă replica lui Clotilde Armand

0

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a publicat, joi seară, un mesaj pe Facebook prin care anunţă că va administra proiectele de care alte instituţii publice nu mai vor să se ocupe, dacă i se vor asigura banii necesari. Mesajul face referire la cele patru spitale din Sectorul 1 care nu vor mai fi administrate de Primăria Sector 1.

„Înțeleg că există dorința, în ultima vreme, a transferului unor obiective dificil de administrat, către Primăria Capitalei. Eu sunt absolut deschis să administrez cât mai multe lucruri care privesc calitatea vieții bucureștenilor, doar să fie asigurată finanțarea către Primăria Municipiului București pentru asta. Dacă cineva nu se poate ocupa de aceste proiecte și instituții din Capitală, atunci eu declar că vreau să le administrez împreună cu echipa Primăriei, cu condiția să ni se asigure banii necesari.” a transmis Nicuşor Dan pe Facebook.

Consiliul Local al Sectorului 1 a avut pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri un proiect de hotărâre care prevede transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor şi clădirilor aferente a 4 spitale în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti.

Decizia Primăriei Sectorului 1 a fost critica dur de PSD, dar şi de unii membri ai USR, care nu au înţeles cum administraţia de la acest sector alege să se spele pe mâine de gestionarea situaţiei celor patru spitale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.