Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi pune la punct pe Gabriela Firea și Daniel Tudorache

0

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vine cu un mesaj dur, pe Facebook, după ce Gabriela Firea şi Dan Tudorache au criticat modul în care gestionează primăria Sectorului 1.

Edilul Sectorului 1 spune că Firea n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar Tudorache s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații.

”Un fost primar al Capitalei și un fost primar de Sector protestează pentru că eu n-am construit spitale doar la televizor sau din hârtie creponată. Ambii din PSD. Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns”, este singura reacţie, fără alte explicaţii despre scandalul spitalelor lăsate fără finanţare.

Primarul sectorului 1 a avut altă abordare în scandalul banilor pentru spitale, când era în opoziţie şi nu la putere. Una total opusă.

În 2016, pe când era în opoziţie, aceasta îi reproşa fostului primar, Dan Tudorache, că nu investeşte bani pentru reabilitarea Spitalului de Arşi, deşi ar avea de unde. Astăzi, Clotilde Armand ia însă o decizie complet opusă: opreşte finanţarea pentru acest spital şi pentru alte 7 unităţi.

Ar vrea să i le transfere lui Nicuşor Dan, dar acesta a anunţat că acceptă doar dacă primeşte şi bani pentru ele.

PSD convoacă de urgenţă Consiliul Local al Sectorului 1, în scandalul privind tăierea finanţării a 8 spitale importante. Social-democraţii au anunţat că vor să promoveze un proiect de hotărâre de consiliu local care să o anuleze pe cea a lui Clotilde Armand şi să blocheze astfel transferul spitalelor în administraţia primărie generale

”Astăzi, colegii mei, consilierii de la Sectorul 1, au depus doua documente la Secretariatul general al Primăriei de sector şi la cel al Consiliului local al Sectorului 1: primul prevede convocarea unei ședințe „de îndată” pentru luni, la 12, de către o treime de consilieri, ce am reușit sa avem, chiar dacă suntem în opoziţie.

Al doilea este un proiect de hotărâre prin care solicitam abrogarea deciziei care taie finanțarea celor patru spitale: Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, Spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalul de arşi şi Spitalul de urgenţe oftalmologice.

Am văzut ca sunt consilieri ai partidelor de dreapta care au afirmat ca regreta votul. Dacă vor sa demonstreze că au buna credință şi nu au ştiut ce au votat, pot să-şi demonstreze, luni, profesionalismul, ataşamentul faţă de cetăţeni, omenia şi responsabilitatea.

Au posibilitatea să voteze abrogarea proiectului monstruos care taie finanţarea spitalelor din Capitală, spitale renumite la nivel naţional. Nu ne oprim aici!”, a punctat Clotilde Armand.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.