Senatorul AUR, Diana Șoșoacă, cere procurorilor DNA să o ancheteze pe Clotilde Armand: „Este un atentat la siguranţa naţională!”

0

Senatorul AUR, Diana Şoşoacă, a cerut procurorilor DNA să intervină după ce primarul Clotilde Armand a decis tăierea finanţării a patru spitale din Sectorul 1 al Capitalei. Senatorul AUR consideră că decizia edilului este un „atentat la siguranţa naţională şi la sănătate publică”.

Senatoarea AUR a cerut intervenția procurorilor DNA după ce primarul Clotilde Armand a decis tăierea finanțării a patru spitale din subordinea primăriei pe care o conduce.

„Aşa ne trebuie atunci când votăm astfel de oameni. Poate că are cetăţenia română, dar la felul în care se comportă, eu nu pot să o consider un cetăţean român. Avem spitale care iau foc, oameni care mor carbonizaţi, şi noi luăm banii de la spitalul de arşi. Încep şcolile şi noi luăm banii de la Spitalul Grigore Alexandrescu”, a fost comentariul acid al senatoarei AUR Diana Şoşoacă după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a decis să oprească finanţarea a patru mari spitale din Sectorul 1.

„Tu [Clotilde Armand], în acest moment periclitezi starea de sănătate a acestor copii, a profesorilor, ş.a.m.d. Tu iei banii şi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde există şi testul COVID, acolo unde se duc toate urgenţele importante din Capitală. Apoi, te duci la Oftalmologie. Ori vrei să pedepseşti Spitalul de Oftalmologie pentru a atitudinea pe care a avut-o fosta doamnă director Monica Pop, care este şef de secţie acum, ori ţi se pare insignifiantă activitatea acestui spital, singurul spital de Oftalmologie deschis 24 din 24” , a mai precizat aceasta.

Diana Șoșoacă cere DNA să o ancheteze pe Clotilde Armand. Mai mult decât atât, senatoarea susține că tot ce se întâmplă face parte dintr-un plan de discreditare a spitalelor de stat, pentru a fi privatizate. Diana Șoșoacă a precizat că este un atentat la siguranța națională și la sănătate publică.

„Din punctul meu de vedere, este un atentat la siguranţa naţională şi la sănătate publică. Cred că ar trebui să mergem inclusiv pe plângeri penale. Inclusiv instituţiile statului ar trebui să se mai autosesizeze. Mă uit la DNA, ce Dumnezeu face DNA. Chiar nu mai lucrează? Chiar nu se mai auto-sesizează? Avem atâtea probleme pe care DNA ar trebui să le ancheteze. Pentru ce nu se autosesizează?”, s-a întrebat Diana Şoşoacă în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.