Va rămâne Traian Berbeceanu prefect al Capitalei?

0

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a declarat că va rămâne în funcție și își va face datoria până în ultima zi de mandat. Anunțul a fost făcut de acesta după ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență.

Traian Berbeceanu a fost întrebat de jurnaliști după ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență dacă rămâne opțiunea USR PLUS pentru a se ocupa funcția de prefect în continuare.

„Nu ştiu, am văzut şi eu declaraţiile domnului preşedinte Dacian Cioloş, îl apreciez ca fiind un lider de partid serios, pragmatic şi a făcut o dovadă că pune mai presus interesul cetăţenilor decât interesele de partid. Vreau să-i mulţumesc pentru aprecierile pe care le-a făcut, cu atât mai mult cu cât sunt în armonie cu miile de mesaje pe care le-am primit şi domnia sa şi eu şi voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat şi îmi voi face datoria alături de colegii mei”, a afirmat Berbeceanu.

„Am văzut că domnul Traian Berbeceanu şi-a luat la revedere de la funcţia de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numeşte prefecţi fiecare partid din coaliţia de guvernare. Eu ştiu că e un om care nu fuge la greu, aşa că nu înţeleg unde se grăbeşte să plece”, a scris, marţi, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.