Premierul Citu pune „punctul pe i”: „Nu iau în calcul remanierea. Coaliţia devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi!”

Share:

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat sâmbătă cu a doua doză de vaccin, iar la final a vorbit şi despre planurile Guvernului în contextul scandalurilor tot mai dese din Coaliţie.

Premierul Florin Cîţu a declarat că nu ia în calcul o remaniere guvernamentală în acest moment, iar coaliţia deşi este una nouă devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi. „Cred că bugetul va consolida această coaliţie”, a precizat şeful Executivului şi a mai spus că nu există tensiuni în coaliţie.

„Nu iau în calcul remanierea în acest moment. Nu sunt scandaluri. E o coaliţie nouă, care vine după câţiva ani de zile de campanie electorală, dar e o coaliţie care devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi şi cred că bugetul va consolida această coaliţie”, a punctat premierul.

Chestionat dacă există tensiuni cu ministrul Sănătăţii şi cum apreciază că a gestionat Vlad Voiculescu situaţia în urma incendiului de la Institutul „Matei Bals”, premierul a răspuns: „Nu există tensiuni, da ne contrazicem pentru că cred că informaţiile întotdeauna ajung la noi în acelaşi timp”.

„Nu sunt adeptul măsurile punitive când vine vorba de campania de vaccinare. E adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi trebuie să facem vaccinare, persoanele trebuie să răspuns. Nu am primit informări până acum că există aşa ceva. În ceea ce priveşte tragedia de la Matei Balş, aştept raportul de la Ministerul Sănătăţii. Cum o să îl am o să ies public”, a completat premierul Florin Cîţu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.