Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, revoltată: „Raed Arafat este artizanul distrugerii României. Mă bucur ca am dat startul României normale!”

0

Diana Şoşoacă a lansat un nou atac la adresa lui Raed Arafat. Senatoarea AUR îl acuză pe şeful DSU că este artizanul distrugerii României. Şoşoacă a făcut această afirmaţie în contextul în care mai multe vedete au fost amendate după ce au chefuit în weekend în localurile din Capitală.

Diana Şoşoacă a intrat în direct la România TV şi a lansat un nou atac la adresa lui Raed Arafat. Întrebată cum comentează faptul că mai multe vedete au petrecut în weekend în localurile din Capitală, senatoarea AUR a spus că se bucură că ea a dat startul normalităţii în România.

Mă bucur ca am dat startul României normale, pentru că ceea ce se intamplă acum şi este făcut de autorităţi, în primul rând de cel care este artizanul distrugerii României şi a normalităţii în România, domnul Raed Arafat, este condamnarea normalităţii.

Oamenii trebuie sa inteleaga ca asta nu e o pandemie. Toată Europa este în stradă. Zeci de miloane de oameni solicită normalitate pentru că şi-au dat seama că este o ‘plandemie’, o mascaradă. O boala cu o mortalitate de 0,0 26 la sută nu poate constitui motiv  de pandemie, ci este realizată pentru furtul de bani.

La acest moment, 2 la sută din PIB-ul României este constituit din amenzile date de poliţişti. Le solicit tuturor să nu plătească aceste amenzi, să se ducă în instanţă şi să conteste.

Bucurestiul functionează pe culoare verde, ceea ce inseamnă că se pot organiza petreceri in localuri cu 50 la sută din capacitatea de functionare”, a spus senatoarea AUR la România TV.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.