Marea majoritate a filialelor liberale îl vor pe Orban, președinte PNL, încă patru ani. (Și) PNL Sector 3 îl sprijină pe Orban!

Share:

Biroul Politic al Filialei PNL Sector 3 anunţă că îl va sprijini pe preşedintele Ludovic Orban pentru a câştiga un nou mandat de lider al acestui partid.

„Biroul Politic al Filialei PNL Sector 3 salută decizia preşedintelui Ludovic Orban de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi îi va acorda tot sprijinul pentru a câştiga cursa internă. Preşedintele Ludovic Orban a preluat partidul în iunie 2017, la un an după eşecul politic din 2016. După numai doi ani de la preluarea mandatului, Ludovic Orban a reuşit să facă din PNL partidul câştigător în toate bătăliile politice electorale: europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare”, se arată într-un comunicat al PNL sector 3.

Sursa citată menţionează că Orban va avea „contracandidaţi redutabili”, în PNL „competiţia fiind încurajată, pentru că aşa se nasc liderii puternici”.

„Cu eleganţa unui om politic cu vechime şi onoare, la o zi după alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Ludovic Orban a demisionat din poziţia de Prim-Ministru, deşi reuşita realizării unei coaliţii de dreapta i se datorează în mare măsură, aşa cum se vede cu claritate acum, la 2 luni de la învestirea noului guvern. Ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban şi-a asumat modernizarea procesului legislativ şi curăţarea sertarelor Parlamentului de proiectele de lege nocive, lăsate de PSD. Suntem convinşi de faptul că Ludovic Orban va avea contracandidaţi redutabili, pentru că Partidul Naţional Liberal este un partid cu tradiţie, în care democraţia şi libertatea de exprimare sunt respectate. În PNL competiţia este încurajată, pentru că aşa se nasc liderii puternici”, se adaugă în comunicatul citat.

PNL Sector 3 susţine că „este foarte important însă ca această confruntare internă să fie dusă pe un ton civilizat, cu argumente viabile şi idei liberale valoroase”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.