Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, o acuză de „propagandă și ipocrizie” pe Gabriela Firea

Share:

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a reacţionat, luni, după ce Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a vrut să ceară la şedinţa Consiliului Local Sector 1 anularea hotărârii prin care Primăria Sectorului 1 a tăiat finanţarea pentru patru spitale. Edilul a acuzat PSD de „propagandă și ipocrizie” şi a explicat că „USR-PLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD”.

Clotilde Armand a criticat faptul că Gabriela Firea a venit însoţită de un grup de parlamentari PSD pentru a cere Primăriei Sectorului 1 să revină asupra deciziei prin care a tăiat finanţare a patru spitale.

„Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri.

Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.
PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.