Vești bune pentru români. Spectatorii ar putea reveni la competițiile sportive!

0

Eduard Novak a avut, luni, o întâlnire cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în scopul elaborării şi emiterii unui nou ordin comun care să reglementeze condiţiile revenirii spectatorilor la competiţiile sportive.

Ministrul Tineretului şi Sportului a detaliat şi temele discutate în cadrul întâlnirii, printre care şi modalităţile în care pertidele de la EURO 2020 găzduite de România ar putea să se desfăşoare cu spectatori în tribune.

„La sediul Ministerului Sănătății a avut loc astăzi o întâlnire la care au participat ministrul Sănătății, domnul Vlad Voiculescu, și ministrul Tineretului și Sportului, domnul Eduard Novak, alături de Subsecretarul de stat Cristian Ghiță, în scopul elaborării și emiterii unui nou ordin comun al celor două ministere.

Au fost analizate și dezbătute următoarele teme:

1. Posibilitatea implementării unor proceduri mai rapide și mai puțin costisitoare pentru testarea sportivilor.

2. Necesitatea de a crea un cadru clar pentru revenirea spectatorilor la competițiile sportive, strict reglementat, astfel încât sănătatea participanților să nu fie pusă în pericol, precum și condițiile în care vom putea avea spectatori în tribune la meciurile din cadrul EURO 2020.

3. Informare asupra stadiului în care se află procesul de vaccinare a sportivilor din loturile naționale și olimpice.”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului şi Sportului.

Ministerul Tineretului și Sportului a pus în dezbatere publică o hotărâre prin care se înființează Complexul Național Arcul de Triumf care va include Stadionul Naționat de Rugby, va avea 20 de angajați și un director. Costurile anuale vor fi de 15 milioane de lei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.