Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi cheamă, la dialog, pe acţionarii majoritari ai Romprest!

0

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îl invită la dialog pe cel mai mare acţionar al companiei Romprest – Detaco Ltd – pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii în privinţa salubrizării din Sectorul 1. „Cel mai mare acţionar Romprest este îngrijorat de actuala conducere şi şi-a cerut scuze pentru felul în care această companie tratează comunitatea locală şi instituţia Primăriei”, afirmă Armand.

Primăria Sectorului 1 arată, într-un comunicat de presă transmis marţi, că, printr-o poziţie publică, acţionarul majoritar al companiei Romprest şi-a exprimat deschiderea la negociere cu Primăria Sectorului 1, s-a dezis de conducerea acestei companii şi s-a declarat profund îngrijorat de acţiunile recente ale acesteia.

„Cel mai mare acţionar Romprest este îngrijorat de actuala conducere şi şi-a cerut scuze pentru felul în care această companie tratează comunitatea locală şi instituţia Primăriei. Aşadar, îl invit la discuţii la Primărie pe acest acţionar pentru a vedea cum putem rezolva, în interesul comunităţii, situaţia provocată de actuala conducere iresponsabilă a companiei”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Detaco Ltd este acţionarul majoritar în compania Romprest Service S.A., cu un procent al deţinerilor de 42,6916% din capitalul social si din cota de participare la beneficii şi pierderi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.