Gabriela Firea, revoltată : „Cele 4 spitale sunt vitale pentru noi toți. PSD București este hotârât să nu lase lucrurile așa cum își dorește Clotilde Armand”

Share:
Senatorul PSD, Gabriela Firea, a discutat cu prefectul Capitalei, Traian Băsescu, despre situația în care au fost aduse cele 4 mari spitale bucureștene rămase fără finanțarea de la sectorul 1. Potrivit Gabrielei Firea, „PSD București este hotârât să nu lase lucrurile așa cum își dorește Clotilde Armand și face tot ce este necesar pentru a le îndrepta”.
„Am discutat cu prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, despre situația în care au fost aduse cele 4 mari spitale bucureștene rămase fără finanțarea de la sectorul 1 printr-un proiect inițiat chiar de primarul acestui sector și votat de majoritatea PNL USR Plus.
PSD București este hotârât să nu lase lucrurile așa cum își dorește Clotilde Armand și face tot ce este necesar pentru a le îndrepta. Aceste 4 spitale sunt vitale pentru noi toți și sunt printre lucrurile cu care se mândrește Capitala.
Consilierii PSD de la sectorul 1 au depus luni un proiect de hotărâre prin care se solicită revocarea celui care lasă spitalele pe cont propriu, iar majoritatea PNL USR PLUS PMP nu a catadicsit să vină la ședință. Așa își respectă promisiunile făcute cetățenilor.
Vă garantez că nici eu, nici colegii mei, nu ne vom opri.
Vă spun acum ce am discutat cu prefectul Capitalei și ce acțiuni continuă PSD București”, a precizat, pe pagina de Facebook, senatorul PSD, Gabriela Firea.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.