Ioan Urda, noul președinte al PPU-sl Timiș

0

În calitatea sa de reprezentant al conducerii centrale a Partidului Puterii Umaniste (social- liberal) europarlamentarul umanist, Maria Grapini (ziuadevest.ro), a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, noua conducere a PPU-SL filiala Timiș, ing. Urda Ioan devenind președintele PPU-SL Timiș, cel care a candidat la alegerile pentru Camera Deputaților din 6 decembrie 2020.

Maria Grapini a reamintit, în cadrul conferinței, faptul că PPU-sl are o grupare umanistă în Parlament: “Vrem să creștem și să putem forma în viitor un grup parlamentar propriu, ținta noastră fiind de a pregăti, încă din acest an, alegerile din 2024 pentru ca Partidul Puterii Umaniste să aibă propriile grupuri parlamentare la Camera Deputaților, respectiv la Senat”, a precizat europarlamentarul umanist.

Noul lider al filialei PPU-sl Timiș, Ioan Urda, a mulțumit colegilor care i-au acordat această încredere, asigurându-i, în context, de toată implicarea, responsabilitatea și corectitudinea sa: “Am venit cu un gând bun la conducerea filialelei și vreau să aducem cât mai mulți membri noi și să avem o organizație cât mai puternică”, a spus, la rândul său, Ioan Urda.

Conducerea Partidului Puterii Umaniste și-a fixat, la propunerea Mariei Grapini, o strategie ambițioasă. Astfel, partidul va lansa, în toate județele, încă din acest an, listele cu candidații la funcțiile de primari, deputați și senatori pentru alegerile din 2024.

“Vreau ca Timișul să fie primul județ care dă această listă. Lista finală va fi făcută, însă, în funcție de prestația și implicarea fiecăruia pentru creșterea filialei. Este o chestiune etică față de partid, dar și față de cetățeni, mai ales că aceștia au nevoie din timp să cunoască candidații. Este vorba de candidați competitivi care vor, pot și sunt deciși să își asume doctrina umanistă”, a precizat europarlamentarul Grapini.

La conferința de prezentare au participat și Olajos Loredana Florentina- președintele filialei PPU-sl Timișoara, Mihai Șoit -liderul departamentului de tineret Timiș și vicepreședintele filialei Timișoara, Sorin Cîrceag-secretarul general.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.