Victor Ponta ironizează „generația oamenilor noi din politică” marca USR. Clotilde Armand și Vlad Voiculescu, în vizorul fostului premier!

0

Liderul Pro România, Victor Ponta, a comentat într-o notă ironică generația oamenilor noi din politică, pe care îi acuză că au fost „concepuți în laboratoarele” din Paris sau Viena. În mod evident, el face referire la Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, şi la Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj în care ironizează noua coaliţie de guvernare, care ar fi trebuit să aducă în politică „oameni noi”, despre care fostul premier spune că folosesc trusturi media pentru a-şi face propagandă, în timp ce mulţi dintre ei se aliază cu cei care căpuşează banii publici, dând exemplul lui Clotilde Armand.

„Chiar au venit OAMENII NOI in politica / “frumosi si liberi” ( asa cum au fost ei conceputi in “laboratoarele” de la Viena, Paris si alte parti ale lumii – “prietenii stiu cum”)!

Doamna Primar Clotilde de la Sectorul 1 tocmai s-a facut “sora de cruce” pe problema gunoaielor cu patronul firmei responsabile – un foarte respectabil “penal” ( adica persoana condamnata definitiv pentru infractiuni comise cu intentie – cu pedeapsa executata in penitenciar – cu alte dosare penale pe rolul instantelor – cu televiziune care nu plateste taxe si impozite la Buget dar se ocupa cu linsarea adversarilor politici sau economici ai “Patronului” – adica acum “penalii” si “mafia gunoaielor” are un partener oficial – pe Clotilde!

Intre timp “omul nou” Vladut Magicianul a reusit sa gaseasca o diploma – dar a avut nevoie sa vina camaradul Ciolos la Guvernare ca sa convinga pe cineva din Ministerul Educatiei sa “inghita galusca” – problema adevarata nu e ca are sau nu studii – ci ca nu trebuie sa afle “prostimea” de fapt unde si cum a fost el “educat” la Viena inainte sa fie trimis ca Mesia la “paganii” din Romania sa ii salveze ( pentru totdeauna ) de problemele de Sanatate!

Ma bucur ca acum suntem condusi de “OAMENII NOI” – sunt convins ca o sa ne fie asa de bine incat o sa se dubleze numarul celor nostalgici dupa Ceausescu!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.