Înregistrază-te ca vizitator la #TTRVirtual2021!

0

Mai este doar o săptămână până începe Târgul de Turism al României – ediția virtuală! ROMEXPO invită pasionații de călătorii să te înregistreze ca vizitatori în platforma #TTRVirtual2021! Doar câteva click-uri ne mai despart de cea mai tare experiență digitală din domeniul turismului!

Indiferent dacă vizitatorul se află în fața unui PC sau are în mână un smartphone, îi ia foarte puțin timp să completeze formularul de participare.

Procesul de înscriere este foarte simplu și rapid. Recomandăm publicului să urmeze pașii din tutorial ca să devină oficial vizitatori ai #TTRVirtual2021!

https://www.youtube.com/watch?v=mhQJg4NB79g&feature=youtu.be

După înregistrare vizitatorul primește un email cu datele necesare pentru conectarea la evenimentul digital. Pe 18 februarie trebuie doar să se logheze în cont și să înceapă să exploreze lumea la #TTRVirtual2021.

Înregistrarea ca vizitator îi asigură ACCESUL GRATUIT și ocazia să beneficieze primul de ofertele pregătite de expozanți.

Program de vizitare a #TTRVirtual

18 – 21 februarie 2021: între 10:00 – 18:00

 

Explorăm lumea la #TTRVirtual2021! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

 

#TTRVirtual are loc în perioada 18 – 21 februarie și este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

www.targuldeturism.ro

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.