Senatoarea Diana Șoșoacă, revoltată după excluderea din AUR: „Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru?”

1

Diana Şoşoacă a reacţionat după ce a fost exclusă din grupul parlamentar AUR. Senatoarea l-a acuzat pe Sorin Lavric de misoginism pe motiv că ar fi vrut să o lovească în Parlament. De asemenea, crede că a fost înlăturată pentru că nu a renunțat la atacurile la agresa guvernanţilor începute încă din campania electorală pentru parlamentare, informează Romaniatv.net.

Diana Şoşoacă a comentat excluderea sa din AUR într-o discuţie cu Adriana Bahmuţeanu, transmisă live pe Facebook. Senatoarea a dezvăluit că liderul AUR, Sorin Lavric, ar fi încercat să o lovească în Parlament.

„Sorin Lavric s-a repezit la mine. Da, s-a repezit. E bărbat. Împotriva femeilor-bărbat. S-a oprit la timp pentru că i-am zis: „cine eşti tu să îndrăzneşti să faci aşa ceva? Cum îţi permiţi?”, a povestit Diana Şoşoacă despre momentul în care Lavric ar fi vrut să o agreseze.

Senatoarea a explicat că scandalul a pornit după ce a spus despre Guvern şi politicieni că sunt criminali.

„Cum îţi permiţi să faci criminali Guvernul, politicienii? Dar ce sunt? Am spus altceva eu şi George (Simion, n.red) în campanie? Nu!”, a spus Diana Şoşoacă.

„Păi s-a terminat campania”, i-ar fi spus Lavric.

„Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”, a reacţionat senatoarea de Iaşi, care a fost exclusă din grupul parlamentar AUR.

Citește și
1 Comentariu
  1. cris spune

    aur inseamna ca a mintit,asa cum spuneau unii,ca e lup in blana de oaie…posibil Sosoaca dernja,dar vor pierde muuult prin aceasta decizie…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.