Liderul AUR, George Simion, pune tunurile pe ministrul Sănătății: „Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână în funcție!”

Share:

George Simion continuă seria de atacuri la adresa lui Vlad Voiculescu. Liderul AUR a declarat, joi seară, la România TV că sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii.

George Simion a declarat că va continua seria de proteste la adresa ministrului Sănătăţii şi a coaliţiei, precizând că AUR este singurul partid care tine cu românii.

„Trăim intr-o dictatura militara in continuare. Am vazut ca suntem condusi de Arafat si ISU. Am vazut ca nu are nimeni voie să-i ceara demisia lui voiculescu. Noi permanent luam atitudine, protestam fata de ceea ce se intampla in socientate. Am vazut că ministrul Sanatatii nu a venit cu masuri după tragedia de la Balş. O sa continuam seria de proteste la adresa ministrului Voiculescu si a coalitiei.

Vedem ca sunt interese mari sa ramana ministrul Sanatatii. Şase la suta din buget va merge la Ministerul Sanatatii. Ce va face domnul Voiculescu cu aceşti bani? Îi directioneaza catre grupurile mari de industrie farmaceutică.

De 31 de ani plătim taxe, impozite, asigurări de sanatate si nu vedem nicio imbunatatire in sistemul sanitar. Nu e in interesul romanilor să-l aiba pe Voiculescu ministru. Noi suntem singurii care tinem cu romanii. O mare parte din bugetul tarii merge catre Ministerul Sănătăţii si noi murim in spitale. AUR stă ca un ghimpe pentru sistem. „, a declarat liderul AUR la Romania TV.

După ce Diana Şoşoacă l-a acuzat pe Sorin Lavric că ar fi vrut să o lovească în Parlament, liderul AUR a făcut câteva precizări.

„Eu nu cred în ipoteza asta. Eu îl cunosc pe domnul Lavric, o cunosc pe doamna Șoșoacă… e greu! A fost o ceartă… care s-a repetat de-a lungul timpului la Senat. Doamna Șoșoacă are conflicte des, e o fire mai conflictuală, e și mai vocală și s-a certat cu colegii din grupul de la Senat, de data asta iremediabil. Îmi pare rău, pentru că i-am luat apărarea doamnei Diana Șoșoacă de multe ori. Am aplanat multe certuri. În mod clar ne-a facut si bine, dar ne a facut si rau”, a spus liderul AUR.

Diana Șoșoacă a comentat excluderea sa din AUR într-o discuţie cu Adriana Bahmuţeanu, transmisă live pe Facebook. Senatoarea a dezvăluit că liderul AUR, Sorin Lavric, ar fi încercat să o lovească în Parlament.

„Sorin Lavric s-a repezit la mine. Da, s-a repezit. E bărbat. Împotriva femeilor-bărbat. S-a oprit la timp pentru că i-am zis: „cine eşti tu să îndrăzneşti să faci aşa ceva? Cum îţi permiţi?”, a povestit Diana Şoşoacă despre momentul în care Lavric ar fi vrut să o agreseze.

Citește și
1 Comentariu
  1. mihaela recalo spune

    Bravo simion esti cel mai scump !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.