Stimularea sportului de masă, o prioritate pentru Nicușor Dan. Primarul general vrea să preia cluburile sportive școlare și cluburile pentru copii!

0

Primarul general, Nicușor Dan, s-a întâlnit cu președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache. Tema discuției: readucerea copiilor din Capitală la un stil de viață sănătos, prin mișcare! Stimularea sportului de masă reprezintă o prioritate pentru Nicușor Dan.

„Împreună cu Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, am vorbit despre sportul de masă și, mai ales, despre cum reușim să readucem copiii la un stil de viață sănătos, prin mișcare.

Împărtășim opinia că tinerii trebuie să fie mândri că practică un sport nobil, să putem să le aducem aproape valorile puternice pe care rugby-ul îl promovează, munca în echipă, încrederea în colegi, respectul față de reguli și față de adversar, dar și promovarea performanței.

Pentru stimularea sportului de masă, am făcut deja primii pași, și am propus Ministerului Educației preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor pentru copii”, a precizat primarul general, Nicușor Dan. Pe pagina de Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.