Claudiu Târziu o critică pe Diana Șoșoacă: „Ne-am înșelat în privința ei. A ajuns parlamentar printr-un șantaj emoțional!”

Share:

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă miercuri din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), iar în zilele care au urmat numeroase acuze au fost lansate atât de avocată, cât şi de foştii ei colegi de partid.

Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a surprins, vineri seara, când a prezentat modalitatea prin care Diana Șoșoacă a ajuns senatoare din partea AUR. Târziu a declarat la Romania TV că doar el și încă un membru din conducerea AUR nu au dorit-o pe Șoșoacă pe listele pentru parlamentare, dar liderii AUR au cedat la un ”șantaj emoțional”.

„Ea a ajuns parlamentar printr-un șantaj emoțional făcut de mari inventatori și profesori mari ai României: Alexandru Stănilă, Iulian Cornet și Florin Colceag. Au insistat foarte mult ca și ea să fie pe liste, din partea Partidului Neamului Românesc. Eu m-am opus, nu eram de acord cu stilistica dânsei. Un singur coleg s-a mai opus cu vehemență, restul au spus că poate e bine să strângem rândurile cu toți naționaliștii, cu toți creștinii. Mi-am călcat pe inimă și rău am făcut.

Ne-am înșelat în privința ei. Nu a avut tracțiune electorală. Ea a luat 20.000 de voturi la Iași, iar soția mea a luat tot 20.000 de voturi la Bacău, unde nu a locuit, dar nu a intrat, pentru că așa a fost la redistribuire. Dacă Diana Șoșoacă era așa de puternică, lua voturile care sunt în dreptul unui senator, 40-50.000 de voturi. Dacă era așa puternică, băga partidul din care provine, Neamul Românesc, în Parlament.

George Simion a susținut-o!”, a spus Claudiu Târziu.

Târziu s-a referit şi la declaraţia colegului său, George Simion, care a spus că, deşi Şoşoacă nu mai aste parte din AUR, o va susţine în continuare. Târziu a spus că Simion se referea la faptul că, dacă senatoarea va lupta pentru naţionalism şi credinţă, sigur că drumurile li se vor mai intersecta, acestea fiind şi principalele crezuri ale membrilor AUR.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.