Gabriela Firea îl desființează pe Ludovic Orban: „A înființat 44 de mii de noi posturi de bugetari!”

Share:

Gabriela Firea, senator PSD, susține că în decurs de un an, în guvernarea liberală au fost create mii de posturi în instituțiile statului.

Gabriela Firea îl acuză pe Ludovic Orban că și-a încălcat promisiunea de a „subția” aparatul bugetar, informează Realitatea.net.

„Ce este sfidător la adresa românilor: s-a promis în campania pentru alegerile legislative că se va subția aparatul bugetar, că nu vor mai exista paralelisme, că fiecare va avea ceva concret de făcut, că nu vor mai fi funcţionari care se plimbă pe holuri sau toacă hârtia”, a spus Gabriela Firea.

„Prima OUG 1/2020 interzicea detașările din sistemul privat în sistemul de stat. Este o ordonanță cu care fostul Ludovic Orban s-a lăudat foarte mult, spunând că sunt 30 de mii de PSD-işti, pe care îi dă afară. Și ce s-a întâmplat? Au ocupat ei cele 30 de mii de posturi, plus încă 14 mii.

În total, 44 de mii de posturi de bugetari în plus, într-un an, pentru un guvern care s-a lăudat că face reduceri în toate instituțiile statului”, a acuzat Firea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.