George Simion, clarificări despre „susținerea lui Gigi Becali”: „Nu e adevărat. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv!”

0

Copreşedintele AUR, George Simion, a povestit miercuri cum a decurs singura discuţie pe care a avut-o cu patronul FCSB, Gigi Becali, care a declarat după alegerile parlamentare din 6 decembrie, când AUR a intrat în Parlament cu 10% din voturi, că a oferit formaţiunii surpriză un sediu gratis pe strada Blănari din capitală.

George Simion este copreședinte al Partidului Alianța pentru România (AUR), surpriza alegerilor parlamentare din anul 2020, şi cofondator al principalelor grupări de suporteri care sprijină echipa națională a României, „Honor et Patria” și „Uniți sub Tricolor” (UST).

Imediat după alegerile parlamentare din anul 2020, Gigi Becali a dezvăluit că le-a dat un sediu membrilor partidului recent înființat, pe strada Blănari, din Capitală. George Simion spune că patronul celor de la FCSB dezinformează.

„Nu e adevărat. A spus-o în stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blănari, dumnealui la etajul 3. Singura discuție pe care am purtat-o la un moment dat, pentru că nu știam cu cine să vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam să îl punem. Aveam o campanie în derulare. Asta era în 2018, AUR a apărut în decembrie 2019. Mă refer la partid. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv. E în stilul lui. Eu am urmărit, ca ceilalți români, stilul personajelor din jurul fotbalului. Le cunosc modul de comunicare”, a povestit George Simion, la GSP Live.

„Nu am nicio problemă cu Ministerul Apărărăii care sprijină Steaua. Îmi aduc aminte de Diana Mocanu, care a câștigat medalii de aur pentru România, provenind de la Clubul Sportiv al Armatei. Mai degrabă mi-aș fi dorit pentru cluburi un model de tip socios, în care suporterii să fie acționari. Noi am privatizat totul, majoritatea companiilor au fost distruse, fără niciun plan real”, a declarat George Simion pentru sursa citată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.