Liderul AUR, George Simion, îl ironizează pe Vlad Voiculescu la dezbaterea moțiunii simple

0

Liderul AUR, George Simion, l-a acuzat, luni, pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, la dezbaterea moțiunii simple îndreptate împotriva acestuia în plenul Camerei Deputaților, că nu a luat măsurile promise după incendiul de la Matei Balș.

George Simion, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu, la moţiunea de cenzură. Acesta spune că în acest moment, spitalele din România sunt instituţii de omorât oameni.

„Avem 21 de morti si n-am vazut masurile, dle ministru, pe care le-ati promis. In spitale se plimba mortul de la unul la altul. Una vorbim si alta fumam. Am vazut ca a venit taticul Cioloș sa va ia apararea. Din pacate spitalele din Romania sunt institutii de omorat romani”, a declarat George Simion.

„Când se urcă scroafa-n pom, cine tace nu e om”, a spus George Simion, în plenul Camerei Deputaților. „Cam asta se întâmplă în zilele noastre, pentru că deja au trecut două săptămâni, avem 21 de morți și nu am văzut măsurile, domnule ministru”.

„Ne-ați promis că veți lua niște măsuri cu privire la spitalele din România unde se plimbă din păcate mortul de la unul la altul și țara este îngropată. Din păcate, una vorbim și alta fumăm. Domnule ministru, am văzut că a venit «tăticul» Cioloș să vă ia apărarea. Din păcate, spitalele din România, plimbate de la un ministru la altul, sunt instituții de omorât români”, a continuat el.

A fost scandal la moţiunea împotriva ministrului Voiculescu. Se pare că social-democraţii au venit cu pancarte împotriva ministrului Sănătății.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.