Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, nu cedează: ”Viceprimarul și consilierii liberali solicită sumele necesare. Finanțarea celor patru spitale este prioritară!”

0

Filiala PNL Sector 1 s-a luptat timp de patru ani cu fosta administrație toxică Tudorache-PSD. În special, în ultimul an și jumătate, de când este condusă de Sebastian Burduja, organizația a arătat, cu vârf și îndesat, că singurii care contează sunt cetățenii din sector.

Chiar dacă au pus, decisiv, umărul la victoria lui Clotilde Armand în sectorul 1 și implicit la „detronarea” lui Daniel Tudorache, liberalii din sectorul 1 au refuzat să fie părtași la modul discreționar și abuziv în care noul primar înțelege să administreze cea mai bogată primărie a Capitalei.

Principiile nu se negociază. Nici interesele reale ale locuitorilor din sector. În ciuda unui parteneriat în care, poate, ai crezut și continui să crezi ca și lider politic, ești obligat să reacționezi în fața abuzurilor, a deciziilor care nu servesc locuitorilor din sector.

Scandalul tăierii finanțării celor patru spitale din sectorul 1 trebuie să înceteze. Ca și celelalte scandaluri, declanșate sau în curs de declanșare, ca și modul rupt de orice realitate în care este condusă, astăzi, Primăria Sector 1. Este de neconceput ca mulți votanți anti-PSD să îl regrete, deja, la doar câteva luni de mandat Armand, pe Tudorache, un personaj toxic.

Modul în care filiala PNL Sector 1 continuă să se raporteze la cetățean reprezintă un semnal pozitiv care arată, până la urmă, că Clotilde Armand nu va putea, în ciuda dorinței sale arzătoare, să se comporte, la nesfârșit, în acest sector ca pe propria moșie.

„Echipa PNL Sector 1 lucrează. Am promis că ne vom asigura că cele patru spitale primesc finanțare. Prin viceprimarul PNL de la Sectorul 1 și echipa de consilieri PNL suntem conectați permanent la nevoile punctuale. În imagine sunt adresele trimise de colegii mei, prin care solicităm necesarul bugetar pentru anul 2021, pentru a ne asigura că toate aceste sume vor fi prinse în buget. Finanțarea spitalelor este prioritară în orice condiții, cu atât mai mult în plină pandemie”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.