Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, implicare totală: „2,5 miliarde de lei pentru sprijinirea operatorilor din industria turismului!”

0

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, și-a dat acordul pentru alocarea sumei de 2,5 miliarde de lei pentru sprijinirea operatorilor din industria turismului, a transmis președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie.

Claudiu Năsui și-a dat acordul pentru alocarea sumei de 2,5 miliarde de lei pentru sprijinirea operatorilor din industria turismului, a transmis președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie.

„Cel mai important lucru care s-a discutat a fost alocarea resurselor bugetare pentru Măsura 224, alocarea a 20% din diferenţa cifrei de afaceri pentru operatorii din industria turismului, industria ospitalităţii. Am obţinut acordul ministrului Economiei pentru 2,5 miliarde (de lei – n. r.), iar următoarea oprire a operatorilor din turism este la Ministerul de Finanţe, la domnul ministru Nazare, care trebuie să aloce încă 1,5 miliarde pentru a fi completă această sumă. Ministrul Economiei şi-a dat acordul pentru 2,5 miliarde şi este făcut un apel în acest sens”, a afirmat Daniel Mischie

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.