Senatoarea Diana Șoșoacă avertizează: „Am informații că fiului meu i se pregătește un dosar”

0

Senatoarea Diana Şoşoacă a susţinut într-un live pe Facebook că fiului ei de 19 ani i se pregătește un dosar penal de droguri.

Diana Şoşoacă, fosta membră AUR, exclusă recent din partid, spune într-un live pe Facebook că a primit informaţii că „fiului ei si se instrumenteaza un dosar”.

„Am fost anuntata de un lucru pe care vreau sa-l fac public. Nu m-am lasat nici ingenuncheata, nici infranta, s-au gandit sa ma atace prin copiii mei. Acest live este provocat de un telefon în care mi s-a spus „potoleşte-te!”, „ai grijă”. Deja în momentul acesta se lucrează la un dosar penal băiatului tău. Droguri, băutură, femei, chestii de genul acesta. Ştiţi ce li s-a mai întâmplat copiilor de politicieni. Bă baieţi, sunt cu ochii pe voi. Un fir de păr dacă este atins de cineva din capul copiilor mei dau şi mai mult din tot ce am. Atenţie! Nu vă jucaţi cu mine”, a spus Diana Şoşoacă într-un live pe Facebook.

„Pentru voi ailalţi care începeţi sa-mi amenintati copilul ca-i veţi înscena şi să am grijă să tac din gură că altfel baiatul meu o sa aibă grave probleme cu jutitia pentru că o să fiţi voi capabili să-şi înscenaţi ceva, telefoanele au sistem de înregistrare în caz că nu aţi ştiut”, a mai declarat Diana Şoşoacă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.