George Simion, o nouă promisiune onorată. Liderul AUR și-a donat salariul de parlamentar!

0

Liderul AUR, George Simion, a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu fluturaşul său de salariu prin care anunţă că îşi donează venitul din această lună pentru cauzele din Bucovina.

„Donez salariul! Așa cum am promis, lună de lună. Luna aceasta către Bucovina, 9000 lei vor merge către tratamentul lui Bodnar Daniel și 2350 lei către procesele de judecată pentru școlile din nordul Bucovinei. Cei care îl pot ajuta pe Daniel sunt rugați să sprijine aici:
https://www.facebook.com/donate/262073982108881/?fundraiser_source=external_url
Voi proceda similar lună de lună”, a spus liderul AUR, pe Facebook.

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor a anunţat că îşi respectă promisiunea făcută în 2019, când a candidat independent pentru Parlamentul European. Simion reaminteşte că a promis, atunci, că îşi va ceda 90% din salariu dacă va fi ales în Legislativul de la Bruxelles. Nu a fost ales, însă a reuşit anul acesta să câştige un mandat de deputat în Bucureşti.

Într-un mesaj publicat în umă cu o lună pe Facebook, liderul partidului AUR, George Simion anunță că va dona 90% din salariul de parlamentar ”către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună”.

Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună (…).

Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele”, a spus George Simion într-un mesaj video, transmis pe Facebook sub titlul ”Mesajul meu pentru români: îmi donez 90% din salariu”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.