Iohannis, întâlnire cu liderii Coaliției. Tema discuției: Planul Național de Redresare și Reziliență!

0

Președintele Klaus Iohannis a avut marți o nouă întâlnire cu liderii Coaliției. Este a treia de la începutul anului pe care șeful statului o are cu președinții partidelor de dreapta.

Ședința de lucru a fost axată pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență. Au participat  prim-ministrul României, Florin Cîțu, viceprim-ministrul Dan Barna și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, informează Realitatea.net.

Potrivit Realitatea PLUS, în cadrul întâlnirii s-a discutat și despre rezultatele investițiilor după cele două săptămâni de discuții cu reprezentanți din mai multe sectoare, cum vor fi impartiti banii din PNRR, pentru investitii , dar si proiecte sanatate, sociale, protejarea mediului.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este un document strategic, care prevede investiţii şi reforme, structurat pe 12 domenii prioritare, respectiv: sănătate, educaţie, digitalizare şi securitate cibernetică, transport durabil, combaterea schimbărilor climatice, protecţia mediului, energie, eficienţă energetică, mobilitate urbană, mediu de afaceri şi antreprenoriat, cercetare-inovare, precum şi creşterea capacităţii de rezilienţă în condiţii de criză în domeniul sanitar şi alimentar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.