Rudolph Giuliani nu mai este avocatul fostului președinte al SUA Donald Trump

0

Republicanul Donald Trump nu mai contează pe serviciile de reprezentant legal ale lui Rudolph Giuliani, conform declarației unui consilier. Nici fostul edil din New York și nici purtătoarea acestuia de cuvânt nu au comentat această decizie.

„Primarul Giuliani nu îl reprezintă în prezent pe preşedintele Trump în nicio chestiune legală”, a precizat Jason Miller, principalul purtător de cuvânt al fostului preşedinte după încheierea mandatului la Casa Albă. El s-a referit atât la Trump, cât şi la avocatul Giuliani – fost primar al New Yorkului – folosind funcţiile lor din trecut.

De altfel, Giuliani nu a făcut parte din echipa de apărare a lui Trump în procesul de impeachment de la Senat, generat de evenimentele de la Capitoliu din ianuarie.

Miller a refuzat să spună dacă legăturile dintre cei doi au fost întrerupte definitiv, răspunzând unei întrebări în acest sens printr-un mesaj text: „Nu aş face alte precizări”.

Rudolph Giuliani a fost avocatul personal al lui Trump mai mulţi ani şi unul din promotorii încercărilor acestuia de a obţine în instanţă anularea a milioane de voturi pentru actualul preşedinte al SUA, Joe Biden, după alegerile din noiembrie 2020.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.