George Simion pune „punctul pe i”: „AUR ia în calcul alegeri anticipate și suspendarea lui Iohannis!”

George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, joi, în exclusivitate la România TV, că ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi declanşarea alegerilor anticipate. „Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani”, a spus deputatul AUR.

George Simion a fost întrebat de Victor Ciutacu în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV despre continuarea protestelor în stradă dacă Parlamentul va stabili prin lege vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19. Copreşedintele AUR nu a exclus nici suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Nu vom renunţa în nicio clipă la niciun mijloc paşnic, civilizat de a ne face auziţi. Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani.

Ne gândim la faptul că acest preşedinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniţia suspendarea preşedintelui. Vedem mari nelinişti sociale”, a declarat George Simion, la România TV.

Deputatul AUR a spus că nu vede „altă soluţie decât alegerile anticipate cât mai repede” deoarece „acest Guvern nu are altă soluţie decât să împrumute la infinit ţara”.

De asemenea, George Simion a spus că exclude ca vaccinarea anti-COVID să devină obligatorie prin lege.

„Exclus. Suntem singura forţă politică care se împotriveşte vaccinării obligatorii. În ultimele luni ni s-a spus că vacinarea nu este obligatorie. Nu va fi condiţionată. După cum i-am spus şi domnului Vlad Voiculescu, una vorbim şi alta fumăm? Nu prea a înţeles. Nu prea a înţeles. Trebuia să-i spun tovarăşe Voiculescu: una vorbim şi alta fumăm?

Legea promovată şi anunţată inclusiv de domnul Ciolacu că va susţine vaccinarea obligatorie apare tam nesam în proiectul de buget. Justificarea bugetului Sănătaţii are la bază inclusiv vaccinarea obligatorie şi campanii de informare. Nu va fi obligatorie.

Vom lupta şi pentru cei care nu vor să se vaccineze. E dreptul lor constituţional”, a declarat liderul AUR.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.