Iohannis, implicare totală. Ședință CSAT privind propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale!

0

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), iar pe ordinea de zi a reuniunii se află propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, informează Administraţia Prezidenţială.

„Vineri, 19 februarie a.c., începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Pe ordinea de zi a şedinţei este inclusă tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale”, a anunţat Administraţia prezidenţială.

Proiectul Legii bugetului pe 2021, făcut public de Guvern. Acesta prevede că bugetul de stat se stabileşte la venituri în sumă de 174.102,0 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 318.456,6 milioane lei credite de angajament şi în sumă de 261.451,7 milioane lei credite bugetare, cu un deficit de 87.349,7 milioane lei.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.