Nicușor Dan redirecționează bugetul pentru investiții prioritare: „Primăria Capitalei sistează pentru orice finanțare pentru noi statui în București!”

0

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, anunță într-un mesaj pe Facebook că nu Primăria sistează pentru acest an orice finanțare pentru noi statui în București. De asemenea, edilul anunță că a cerut Corpului de Control să verifice fraude privind monumentele realizate în anii trecuți.

„Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliția Capitalei în legătură cu mai multe monumente realizate în anii trecuți în București. Cei responsabili vor fi identificați și sancționați, iar informațiile strânse vor fi trimise mai departe poliției, pentru eventuale inculpări.

Anunț în același timp că Primăria Capitalei sistează pentru acest an orice finanțare pentru noi statui în București. Redirecționăm banii pentru investițiile prioritare, neglijate de precedenta administrație – în modernizarea sistemului de termoficare, în combaterea poluării, în dezvoltarea infrastructurii de transport”, scrie Nicușor Dan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.