Ponta o desfiinteaza pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1

0

Victor Ponta îi cere primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, să rezolve problema locurilor de parcare şi a staţionărilor nelegale. Fostul premier taxează şi o declaraţie a lui Clotilde Armand referitoare la acte de caritate.

„Asa se parcheaza in Sectorul 1 – zona Zero a Capitalei – si va intrebati de ce suntem toti blocati in trafic? Dincolo de nesimtirea ( sau inconstienta – sau disperararea ) celor care parcheaza asa blocand total traficul / oare Doamna Primar Clotilde Armand se poate ocupa si de aceasta problema ( in pauzele de la scandalurile zilnice cu toata lumea)?

Sunt gata sa ii donez si eu bani ( ca sa nu isi doneze doar domnia sa) daca se apuca de treaba!”, scrie Ponta pe Facebook, publicând o imagine cu două maşini parcate paralel, blocând o stradă.

Ponta face trimitere la o declaraţie neferită a primarului Sectorului 1, făcută în emisiunea „La cină” de la Digi 24. Întrebată dacă a făcut acte de caritate, dacă a donat bani, Armand a afirmat că a donat bani pentru avocaţi ca să se apere în procesele împotriva fostului primar Dan Tudorache.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.