George Simion, revoltat de bătaia de joc la adresa minerilor din Valea Jiului. Care sunt soluțiile AUR pentru revitalizarea sectorului energetic!

2

Liderul AUR, George Simion, a luat o atitudine tranșantă în contextul protestele minerilor din Valea Jiului. Acuzând grav bătaia de joc a guvernanților la adresa minerilor, acesta a avansat soluțiile propuse de AUR pentru revitalizarea sectorului energetic.

Propunerile avansate de deputatul George Simion sunt pertinente și pliate pe realitatea alarmantă cu care se confruntă sectorul energetic:

1.Retehnologizarea minelor pentru a produce cărbune desulfurat. Fondurile alocate prin păgubosul Green Deal pot merge în această direcție.

2.Renegocierea cu Comisia Europeană a termenelor pentru exploatarea cărbunelui (mai avem lignit pentru încă 60 de ani de acum înainte) România ar trebui să își închidă minele până în 2030 pe când Polonia până în 2050.

3.Schimbarea centralelor de la Mintia, Turceni, Rovinari, Ișalnița etc pe carbine desulfurat și gaz. Înființarea de noi centrale pe gaz folosind gazele din Marea Neagră.

Citește și
2 Comentarii
 1. Ana Barbu spune

  SANT DE ACORD CU GEORGE SIMION sui DORESC ca IOHANIS sa DEMISIONEZE ,,Ministrul MUNCI Turcanu sa DEMISIONEZE pentru ca NU ESTE CALIFICATA IN ACEST DOMENIU de ACTIVITATE ,PENSIONATREA SA SE FACA LA FEMEILcu varsta de 55 ani – ANTICIPATA si 57 limita de varsta cu 25 ani in campul muncii si la barbati cu 60 ani anticipata pensia si 63 limita de varsta .Ministeru sanatatii sa dispuna in TOATE SPITALELE sa EXISTE SECTIILE DE STOMATOLOGIE si OFTAMOLOGIE ex PIATRA- NEAMT ,consulitatia gratuita si dinti la fel , FARA MASCA PE STRADA SI IN DOMENIUL PUBLIC deoarece SANT PERSOANE BOMNLAVE DE PLAMANI care NU POT SA RESPIRE .JOS cu RAED ARAFAT ,TARZIU de la AUR ,TURCANU ,IOHANIS si ceilalti PUSCARIASI CU ANTECEDENTE PENALE ,AM 64 ANI si pensia de 800 RON din care AM PROPRIRE DE 230 RON .CUM TRAIESC ???? Sambata merg la CERUT IN CIMITIR POMANA RUSINE?????

 2. Teodor Ghițescu spune

  Retehnologizarea termocentralelor pe baza soluției Hornet, ar trebui să fie investiția salvatoare în acest sector esențial al economiei: producerea de energie și materii prime. Dar statul capitalist român investește DOAR ÎN SECTORUL III – SERVICII (HORECA, parcuri de distracții, cazinouri, stadioane, biserici, ……) adică ACOLO UNDE NU SE PRODUCE NIMIC NOU, CI DOAR SE MUTĂ BANII DINTR-UN BUZUNAR ÎN ALTUL!
  Jalea din Valea Jiului ESTE JALEA NAȚIUNII ROMÂNE ÎN ANSAMBLUL EI.
  Guvernarea noastră este sluga intereselor străine, reprezentată în primul rând de UE, un stat federal de tip mafiot, pentru că funcționează în ILEGALITATE CONSTITUȚIONALĂ și vorbește de democrație, în timp ce dirijează jefuirea majorității populației în favoarea bancherilor privați și ai companiilor lor transnaționale (vezi evoluția permanent ascendentă a DATORIEI PUBLICE A TUTUROR ȚĂRILOR UE (inclusiv a Germaniei, considerată a 4-a putere economică a lumii). Cum poți să vorbești de DEZVOLTARE NAȚIONALĂ PE BAZĂ DE DATORIE PUBLICĂ LA STRUCTURI PRIVATE = noaptea minții!!!
  Prin urmare nu trebuie să ne RUGĂM DE UE să fie „indulgentă” ci să promovăm ROEXITUL, singura soluție de OPRIRE A DEZASTRULUI ECONOMIC NAȚIONAL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.