Alertă de incendiu la Institutul Marius Nasta. Vlad Voiculescu și Beatrice Mahler, declarații contradictorii!

Share:

Vlad Voiculescu și Beatrice Mahler au avut declarații contradictorii în ceea ce privește alerta de incendiu de la Institutul ”Marius Nasta”.

Voiculescu și Mahler, declarații în contradictoriu la incidentul de la „Marius Nasta”.  Declaraţiile au fost făcute în urmă cu scurt timp, informează Romaniatv.net.

„Mobilizarea a fost extraordinară, după două evenimente care ne-au, ne-au… toți pacienții au rămas la Marius Nasta. Intervenția s-a încheiat, nu există niciun pericol”, a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

Întrebată după cât timp sau la ce oră s-a sunat pentru prima dată la 112, medicul Beatrice Mahler s-a blocat, dar prezentatorii România TV au continuat să o întrebe despre cum și-au dat seama că e ceva în neregulă, moment în care aceasta a spus că a fost flacără, asta după ce ministrul Vlad Voiculescu afirmase că nu a fost niciun foc, ci doar fum.

„Eu nu eram aici! (…) Da, da, s-a văzut flacără și fum, de aceea au și sunat colegii la 112. La generator a fost o flacără. Dar s-a stins imediat, fără nicio problemă!”, a completat ea.

„De la generator înțeleg că a ieșit fum, înțeleg că nu a fost niciun moment foc”, a spus Vlad Voiculescu, la Antena 3.

”Astăzi vă putem spune că e totul în regulă, a fost un incident minor, o sperietură mare însă. Șapte pacienți, cu toții sunt în regulă. Avem un echipaj impresionant de pompieri. Repet, viața niciunui pacient nu a fost pusă în pericol, cu toții au fost transferați în secții ale institutului ”Marius Nasta”. Totul este în regulă în acest moment.

Informațiile pe care le avem este că nu a fost vorba despre un incendiu, ci mai degrabă o degajare de abur sau de fum, ne vor spune specialiștii.

El a mai spus, despre contradicțiile cu privire la incendiu, că cei care au fost martori și au chemat pompierii au spus că ”li s-a părut că au văzut flacără”. ”Avem opinia specialiștilor care au verificat echipamentul și care ne spun că nu a fost flacără, nu am avut un incendiu de mari dimensiuni cu siguranță” a spus Vlad Voiculescu

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.