Diana Șoșoacă pune tunurile pe Vlad Voiculescu după incidentul de la Marius Nasta: ”Câți oameni trebuie să mai moară ca să vă dați demisia?”

0

Diana Şoşoacă s-a dus revoltată la Institutul „Marius Nasta”, după alerta de incediu de duminică seara. Fosta senatoare AUR a fost bruscată de paza Spitalului Marius Nasta, după ce a încercat să-l urmărească pe ministrul Vlad Voiculescu.

”Câți oameni trebuie să mai moară ca dvs. să vă dați demisia?” l-a întrebat Diana Șoșoacă pe Vlad Voiculescu, în curtea institutului ”Marius Nasta”.

„Sunt senator al României, dl ministru are obligația să vorbească cu un senator. Vă rog frumos să-mi spuneți și mie, sunteți pentru a doua oară ministrul Sănătății” i-a spus Diana Șoșoacă ministrului Sănătății. Vlad Voiculescu s-a uitat la senatoare și a întrebat-o: ”Ce faceți?”.

”Eu ce fac? Este dreptul meu. Nu sunteți ales al poporului, sunteți numit. Tot poporul vă cere demisia, v-am sunat de multe ori și nu ați avut nici măcar decența să răspundeți la solicitările poporului român. Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dvs.? Este adevărat că toate incendii sunt folosite pentru a privatiza sănătatea din România? De ce nu răspundeți?” a continuat Diana Șoșoacă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.