George Simion, discurs incendiar de la tribuna Camerei Deputaților: „Domnule Cîțu, dvs. v-ați luat salariul! Minerii din Valea Jiului nu și l-au luat nici până azi!”

Share:

Deputatul AUR, George Simion, a avut, luni, un discurs incendiar de la tribuna Camerei Deputaților.

„Minerii de astăzi care mai au încă forță de muncă vor ajunge culegători de sparanghel în Germania. Ăsta este finalul de piesă a unei clase politice epuizate. Nu aveți soluții și când noi vă spunem: Nu vindeți gazele din Marea Neagra, nu dați legea offshore-ului,pe care sunteți pregătiți să o dați.

Nu vindeți Portul Constanța! Domnule Cîțu, ascultați-mă, uitați-vă la mine, domnule Cîțu! Nu vindeți Portul Constanța și nu distrugeți Poșta Română! Este timpul să-i ascultați, nu să faceți analogii elucubrante cu Mineriada. Ce treabă are dacă oamenii aceia veneau sau vin la București să-și apere drepturile, ce treabă are asta cu un episod negru din istoria recentă a României?

Domnule Cîțu, dvs. v-ați luat salariul! Minerii din Valea Jiului nu și l-au luat nici până azi și nu mai cred în minciuni. Treziți-vă, domnule Cîțu, și veniți cu soluții. Trebuie să dăm românilor soluții, nu circ, nu lozinci, nu demagogie”, a precizat George Simion în plenul Parlamentului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.