Rareș Bogdan, intervenție fermă în criza minerilor din Valea Jiului: „Fără management clientelar în CNLO, CNH și celelalte companii ale statului român!”

0

Rareş Bogdan intervine în criza minerilor din Valea Jiului. Europarlamentarul trage un semnal de alarmă şi cere depolitizarea instituţiilor statului.

Rareş Bogdan se arată sensibilizat de criza minerilor din Valea Jiului. Europarlamentarul cere depolitizarea instituţiilor statului şi cere ca „toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit să fie îndepărtați și trasi la răspundere”.

Prim-vicepreşedintele PNL a publicat o fotografie de la protestul ortacilor cu un copil care are scris pe o pancartă următorul mesaj: „Hoților. Dați salariul la tati că am nevoi!”.

„Semnal de alarma. Pancarta care ne obliga! Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trasi la răspundere. Fără clientelism politic si fără management clientelar in CNLO, CNH și celelalte Companii ale statului roman. Performanța și Profesionalism. Fără prosti sau hoți in poziții de management”, a spus Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.