Un deputat liberal pune tunurile pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă

Share:

Deputatul PNL, Gigel Știrbu, îi reproşează ministrului Transporturilor, USR-istul Cătălin Drulă, că refuză să-i răspundă care este stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești şi în aminteşte că „și PSD-ul avea aceste apucături”.

Încă un conflict în interior coliţiei, care îi are drept protagonişti pe fostul ministru al Culturii, liberalul Gigel Ştirbu, şi ministrul Transporturilor, USR-istul Cătălin Drulă.

”Domnule Ministru Drulă, practicile pesediste nu vă vin bine!

Cunoaștem cu toții faptul că drumul expres Craiova-Pitești reprezintă una din cele mai importante proiecte pentru regiunea Oltenia. Din acest motiv am depus o interpelare pe data de 27 ianuarie adresată Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, având drept obiect furnizarea de noi informații despre stadiul drumului expres Craiova -Piteşti. Deși termenul legal pentru răspuns la interpelare era data de 17 februarie a.c., încă nu am primit vreo adresă oficială la cele solicitate, și din această cauză voi face o revenire la interpelare.

Sunt convins de bunele intenții ale ministrului Drulă, dar țin să-i reamintesc că și PSD-ul avea aceste apucături”, a scris deputatul PNL Gigel Ştirbu într-o postare pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.