Ludovic Orban, mesaj pentru ministrul Năsui: Programele de susținere a mediului de afaceri, prioritare!

Share:

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, spune că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, trebuie să asigure derularea procedurilor pentru ca mediul de afaceri să obțină cât mai repede sprijin. El spune că e nevoie de „o reacție mai rapidă” și de „aplecare spre dialog”.

„Îi voi exprima dlui prim-ministru și d-lui Năsui toate punctele mele de vedere. Trebuie acordată o atenție foarte mare tuturor programelor de susținere a mediului de afaceri. Asta e prioritar, din punctul meu de vedereNu cred că trebuie o discuție cu premierul ca să fie prelungite niște măsuri care în mod evident au ajutat sectorul privat, mediul de afaceri. Sunt chestiuni care trebuie să genereze o reacție mai rapidă, prin circuitul de avizare să se dea soluții mai rapide, pe alte teme care sunt pe agenda ministerului trebuie o mai mare aplicare spre dialog și o soluționare mai rapidă a problematicii”, a spus Orban.

„A fost o discuție legată și de Pilonul 3 a capitalului de investiții. Acolo, ministrul trebuie să asigure derularea procedurii în condițiile legale și mai ales în condițiile în care noi am obținut această finanțare din fonduri europene pentru a susține întreprinderile mici și mijlocii și acești bani trebuie să ajungă cât mai repede în condiții de legalitate la companiile care au nevoie și au dreptul legal de a beneficia de această formă de sprijin”, a adăugat el. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.