Ludovic Orban, o nouă promisiune onorată: „Votul final pe buget va fi pe 2 martie!”

0

Ludovic Orban venit cu noi informaţii despre buget. Preşedintele PNL a spus că votul final pe buget va fi pe 2 martie.

Preşedintele PNL a anunțat marți după ședința Birourilor Permanente Reunite că s-a decis calendarul dezbaterilor si votului pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale.

„Până joi la ora 10.00 se pot depune amendamente, între orele 12.00 şi 16.00 joi vor avea loc în paralel comisiile permanente pentru avizarea proiectelor de lege. Comisiile reunite de buget vor începe dezbaterea pe articole dupa ora 16.00, dupa ce primesc avizele. Noi am stabilit ca si termen pentru finalizarea raportului ziua de sambata, ora 14.00. Termenul de depunere a raportului a fost stabilit pentru luni, 1 martie, la ora 10.00.

Dezbaterile în plen vor incepe luni la ora 16.00, până la finalizare. Am prevazut ca obiectiv ca marâi va fi votul final. La cererea opoziţiei am stabilit că la reuniunea birourilor permanenete de luni ale celor două camere, dar de principiu acesta e programul pe care l-am propus.

E un an dificil. Vom respinge toate amendamentele PSD. Veţi vedea procedura de lucru.  Am decis ca dezbaterea să se facă prin prezenţă fizică. Eu susţin acest punct de vedere.”, a declarat Ludovic Orban.

De altfel, preşedintele PNL a declarat că întreaga situație tensionată din Valea Jiului a fost generată de acțiunile Partidului Social Democrat. Liderul PNL a explicat faptul că CEH se află în insolvență după un ajutor de stat acordat în timpul guvernării PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.