Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, avertizează: „Structuri din subordinea ministerului îmi oferă informații eronate în mod repetat. Este deja prea mult!”

Share:

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a lansat o serie de acuzații pe pagina oficială de Facebook, afirmând că structuri din subordinea ministerului îi oferă informații eronate în mod repetat. Liderul USR-PLUS acuză anumiți bugetari că pasează răspunderea pentru deciziile pe care ar trebui să și le asume. Vlad Voiculescu spune că nu va mai avea răbdare cu asemenea situații.

”Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine. E deja prea mult. Prea mult din ce înseamnă “stat” în țara asta a devenit sinonim cu lipsă de profesionalism, program fix, țâfnă și misecuvenism.

Calitatea muncii multora dintre cei din sistem care lucrează în birouri – cei care ar trebui să facă munca medicilor și a personalului medical mai ușoară, mai puțin birocratică, mai cu sens – este pur și simplu din altă epocă. Se produce hârtie, nu valoare. Pentru fiecare om care muncește pe rupte sunt alți 10-20-30… cine mai știe câți… care au o singura grijă: pasarea responsabilității către alții – în jos sau în sus, la stânga sau la dreapta… nu contează, atât timp cât dânsul/dânsa se ocupă strict cu statul la stat.

E momentul ca lucrurile să se schimbe. Cândva era o onoare să lucrezi pentru stat, să îți asumi o responsabilitate publică. Trebuie să facem să fie din nou așa… dacă vrem ca țara asta să nu eșueze lamentabil în doar câțiva ani în toate domeniile care contează. Pericolul este cât se poate de real și ne privește pe toți. De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.